Vad är Tuesday Tigers?

Låt oss säga det från början, Tuesday Tigers är inte en vanlig MC-klubb. Det är faktiskt inte ens en klubb. Ingen kan säga något om hur många vi är eller om adressen till vårt klubbhus av det enkla skälet att vi saknar både medlemsregister och klubbhus.

Det som förenar oss är kärleken till fordon på två hjul – oavsett märke, typ eller färg. Vår, sommar och höst träffas vi varje tisdagskväll det är körbart väder och sen kör vi tillsammans dit näsan och lusten pekar.

Under vintrarna träffas vi då och då för en pilsner och en matbit. För närvarande håller vi till hos Round Table i deras lokal, stort tack till RT för ett utmärkt samarbete!

Vår sajt har som främsta uppgift att tjäna som träffkalender för alla som vill åka med oss. Är du nyfiken på vad vi gör härnäst är du välkommen att titta in.

Grejen med Tuesday Tigers är sammanhållning, förtroende och frihet i bästa möjliga kombination. Det är åka som gäller och så lite administration som möjligt. Därför tror vi inte på att bilda klubb, man ska kunna komma och gå som man vill.

Vi träffas vid Pizzeria Amigo varje mer eller mindre regnfri tisdag vid halvsextiden. Vi snackar en stund och diskuterar kvällens färdväg. Oftast har någon tänkt igenom ett förslag, kartan kommer fram och något fik på lagom avstånd förvarnas om invasion om någon timme eller så.

I menyn till vänster kan du klicka på ”Så började det” så får du veta, just det, hur det hela började. Sedan 2003 har tisdagarna kompletterats med andra påhitt. Som en långtur i Skåne en söndag, en onsdagstur till lantcaféet i Öhr eller en bussresa till MC-mässan i Göteborg eller Stockholm.

Var och en kan föreslå och den som kan och vill hänger på. 
Så enkelt är det.

Välkommen du med. 

Läs även Smålänningens artikel om Tigrar med rätt att åka motorcykel 
 

 T-Tigers är ju en icke-klubb utan några direkta funktionärer. Förutom ett antal personer som brukar agera färdledare försöker vi, dvs Björn "Info" Bengtsson och Bengt "Webmaster" Karlsson, hålla TT:s hemsida uppdaterad med aktuell info. Hör gärna av dig till oss.